sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Nöpönen

Kuopuksellani on vaatteita tursuileva tuoli huoneessaan. Siinä on useinmiten yhdet farkut, koska farkut saavat hänet näyttämään vanhemmalta. Niiden päälle ei tarvitse laittaa ulkohousuja. T-paitoja kuopuksen tuolilla on aina vähintään kolme. T-paita vaihdetaan päivittäin, vaikka se on lähes aina hupparin tai fleece-takin alla. Ehkä t-paidat tuntuvat erilaisilta eri päivinä. Tai ei, luulen, että T-paidan kuva tai teksti saa olon tuntumaan erilaiselta.

Mekkoja tuolilla ei ole koskaan. Kuopuksen vaatteissa pitää pystyä pyörittämään hula hula-vannetta ja loikkimaan matolta toiselle. Sukkahousut löytyvät aina tuolin alta, mytyssä, mielenilmauksena. Ne haisevat hikisiltä. "Äiti, älä pakota mua pitämään näitä. Kun kasvan isoksi, en käytä näitä enää ikinä!" Kesällä tuolilla on kolmet eri bikinit. Kuopus luultavasti pukeutuisi pelkkiin bikineihin ympäri vuoden, jos se olisi mahdollista.

Valtoimenaan vyöryvän vaatetuolin vieressä on lipasto, jossa kuopus säilyttää korujaan. Ne ovat rasiassa, täydellisessä järjestyksessä. Korvakorut näyttävät siltä, kuin niistä olisi pyyhitty pölyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti