perjantai 15. lokakuuta 2010

Elämän viidenneksi mietityttävin kysymys

Elämän viidenneksi mietityttävin kysymys heti Mikä on elämän tarkoituksen, Kumpi oli ensin muna vai kanan, Kumpi ja kampi tappelivat kumpi voittin ja Kuka keksi rakkauden jälkeen on Miksei mulla ole koskaan mitään päällepantavaa. Vaatekaappini koostuu seuraavista elementeistä: Hellevaatteet, Alusvaatteet, Parittomat sukat, Bilevaatteet,Yöpuvut sekä niiksi luokiteltavat ja Vaatteet, joille ei ole koskaan sopivaa tilaisuutta tai päivää.

Aloittakaamme analysointi Hellevaate -elementistä. Hellevaatteet vievät kaapistani kaksi hyllyä. Kyseisen elementin vaateläjästä bikinejä on kolmet. Lisäksi on kolme juuri ja juuri vesirajan peittävää minihametta. Suomen kesässä on keskimäärin ehkä kymmenen hellepäivää. 355 päivää bikinit, vesirajahameet ja muut hömpön pömpöt siis möllöttävät hyllyllä.

Alusvaate -elementti on jokapäiväinen ja välttämätön, mutta huomattavaa ihmetystä herättävä. Jotta olo olisi täydellinen, on oltava mätsäävät rintsikat ja alushousut. Siis esimerkiksi valkoiset liivit ja mustat pikkarit on mahdoton yhdistelmä. Jo ajatus siitä, että joutuisi jossain riisuutumaan ja alla olisikin täydelliset rintsikat, mutta kauheimmat lenkkialkkkarit on kammottava. Siksi onkin hämmentävää, että elementissä ei ole koskaan mätsääviä ylä- ja alaosia. Missä ne ovat? Kuka käy mun alusvaate-elementissä?

Murheenkryynini on Parittomat sukat -elementti. Luulen, että joku muukin jakaa tämän tuskan: Minne sukkien parit katoavat? Liittäisin tähän myös lisäkysymyksen: Miksi miehen sukat kulkeutuvat elementtiini?

Bilevaatteet -elementti on ihan mahtava! Mulla on täydellisesti istuvia toppeja ja kireitä farkkuja ja korkkareita ja hilekoruja! Pikkusen kyllä välillä mietityttää, että missä ne bileet on. Vielä en ole keksinyt, miten kehtaisi perusmaanantaina pitää matikan tuntia piukassa topissa. Jotenkin on tuo metässäkin ypin tunneilla tarpominen korkkareissa vähän epäkäytännöllistä.

Yöpuvut ja niihin luokiteltavat -elementti tursuaa jo pyyhehyllyn puolelle. Sinne muuttavat ihan oikeiden yöpukujen lisäksi kaikki t-paidat sun muut puuvillaiset systeemit, joita ei enää kehtaa pitää ihmisten ilmoilla. Lisäksi siellä on pino mielettömän seksikkäitä yömekkosia. Joskus puen varttitunniksi sellaisen. Kunnes tulee kylmä ja vaihdan epäseksikkääseen puuvillasysteemiin. Siihen yhteen ja samaan siis, jota käytän aina.

Ei lienee tule yllätyksenä, että Vaatteet, joille ei ole koskaan sopivaa tilaisuutta tai päivää -elementti on laaja. Se on hämmentävän laaja elementiksi, johon en koskaan hanki vaatteita. Koskaan en ole ostanut turhaa vaatetta, enkä osta.

Vaan niinpä vaan on koostettava puvusto hellehameesta yhdistettynä bileyläosaan ja yölökäreihin, alla vääränlaiset alusvaatteet ja eriparisukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti